Set-1B

AD-1De set bestaat uit 2x AD-1 van Audience Delight en 2x Tham15 subwoofer. In de top zit een coaxial 12/2" driver, hierdoor komt het geluid van de compressie driver vanaf dezelfde plek als de mid/laag driver, voor een direct geluid (en minder plaats afhankelijke fase problemen rond de cross-over frequentie). Deze toppen worden aangestuurd door een versterker van QSC, 400 watt per kanaal op 8 ohm, voor een goede geluidsdruk. Doordat er basskasten bij deze set zitten, hoeven de toppen geen, energie slurpend, laag weer te geven, hierdoor kunnen ze luider dan bij set-1A. Om dit hoge volume bij te houden zitten er krachtige subs bij, Tham15, dit is een compacte tapped horn (vergeleken met het formaat van een 15" bass-reflex zijn ze aan de grote kant).

This design is especially effective at subwoofer frequencies and offers reductions in enclosure size along with more output.[12]

 Door de hoorn heeft hij het rendement van een dubbel 15" bass-reflex, alleen gaat een dubbel 15" toch luider doordat je er dubbel zoveel vermogen op kwijt kunt. De subs hebben een eigen versterker van 2x 500 watt op 8 ohm. Ook bij deze set zit er een processor bij, DCX2496, om het beter te laten klinken, te beschermen tegen te lage frequenties en clippen van de versterker. Hier wordt ook gebruik gemaakt van de delay functie, zodat de sub en top in fase staan (elkaar niet tegen werken). Uiteraard zitten er ook kabels, statieven bij en een mengpaneel waarop u uw PC kunt aansluiten.

Deze set is prima te gebruiken voor een groot feest thuis, kroeg, zaal, bandje, etc. Voor grote ruimtes/buiten kom je als eerst laag tekort of uw muziekstijl wens extra laag, dan kunt u kijken naar set 1C.

 

Price/Unit
75.00 Euro

 

2x sub +2x top


Your cart is empty