Set-1C

AD-1De set bestaat uit 2x AD-1 van Audience Delight en 4x Tham15 subwoofer. In de top zit een coaxial 12/2" driver, hierdoor komt het geluid van de compressie driver vanaf dezelfde plek als de mid/laag driver, voor een direct geluid (en minder plaats afhankelijke fase problemen rond de cross-over frequentie). Deze toppen worden aangestuurd door een versterker van QSC, 400 watt per kanaal op 8 ohm, voor een goede geluidsdruk. Doordat er basskasten bij deze set zitten, hoeven de toppen geen, energie slurpend, laag weer te geven, hierdoor kunnen ze luider dan bij set-1A. Om dit hoge volume bij te houden zitten er krachtige subs bij, Tham15, dit is een compacte tapped horn (vergeleken met het formaat van een 15" bass-reflex zijn ze aan de grote kant).

This design is especially effective at subwoofer frequencies and offers reductions in enclosure size along with more output.[12]

 Door de hoorn heeft hij het rendement van een dubbel 15" bass-reflex, alleen gaat een dubbel 15" toch luider doordat je er dubbel zoveel vermogen op kwijt kunt. De subs hebben een eigen versterker van 2x 1000 watt op 4 ohm. Ook bij deze set zit er een processor bij, DCX2496, om het beter te laten klinken, te beschermen tegen te lage frequenties en clippen van de versterker. Hier wordt ook gebruik gemaakt van de delay functie, zodat de sub en top in fase staan (elkaar niet tegen werken). Uiteraard zitten er ook kabels, statieven bij en een mengpaneel waarop u uw PC kunt aansluiten.

Deze set is prima te gebruiken voor een groot feest thuis, kroeg, zaal, bandje, etc, waar extra laag gewenst is. Voor een evenement van een paar honderd man is deze set niet voldoende, dan kunt u kijken naar set 2A. U kunt ook nog aangeven dat u liever de volgende toppen krijgt: Martin Mach M14T, dit is een 15/2" topkast, met een wat hoger rendement en nauwere spreiding (55 graden), hierdoor is het geluid beter te focussen (wat niet handig is voor een brede zaal).

 

Price/Unit
90.00 Euro

 


Your cart is empty