Set-2B

De set bestaat uit 2x dubbel 15/2/1" toppen en 4x dubbel 18" subwoofer. Per top zitten er 2 15" driver in, waardoor de toppen een goede 6 dB luider gaan. Ook hebben 15" drivers een net wat hoger rendement in het mid/laag en laten we er wat meer power op los, dus een serieus verschil met de AD toppen. De compressie drivers gebruikt in deze toppen verdienen extra aandacht, deze laten je niet zomaar in de steek. Dit monster is een 2/1" coaxial. Daardoor hoeft de 2" driver niet hoog te gaan, waardoor ze hem beter konden optimaliseren voor mid. En de 1" driver hoeft pas hoog te beginnen (6 kHz), waardoor hij een ongekend hoog rendement heeft. BMS 4590:

  • Extended bandwidth (300 - 22000 Hz)
  • Point source sound reproduction
  • Excellent phase coherence
  • With two subsystems in one, each driver covers a smaller frequency range for increased power handling, high dynamics and extremely low distortion

15" drivers voor een top is normaal gesproken suboptimaal, omdat boven de ~800 Hz de off axis response slecht wordt. Maar daar heeft deze top dus geen last van, omdat de hoogdriver het al eerder overneemt. Om dit bij te benen zitten er 2 dubbel 18" subs per kant bij, met de 18LW1400 van 18sound, die bijvoorbeeld ook in de SB1000 van EAW worden gebruikt. Deze subs voel je wel. De set wordt aangestuurd door 3 versterkers, samen goed voor ~7.5 kw, dus krachtstroom is wel gewenst. En ook hier is weer gebruik gemaakt van een processor, dbx driverack, om alles op elkaar af te stemmen, recht te trekken en te beschermen. Uiteraard zitten er ook kabels, statieven en een mengpaneel bij, waarop u uw PC kunt aansluiten.

Deze set is prima te gebruiken voor studenten feesten, de wat grotere zalen, klein festivals, etc. Waar genoeg laag nodig is, door de muziek stijl of locatie (buiten/tent/etc). Verwacht je volume te kort te komen, kijk dan bij set 3, deze set bevat hoorngeladen toppen, voor het beter richten en 6 dB meer output.

Price/Unit
150.00 Euro

 


Your cart is empty